We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Skeyndor is een luxe huidverzorgingmerk, van origine uit Barcelona. De merknaam is afgeleid van de woorden skin, wat huid betekent, en d’or, wat van goud betekent. Dit is precies wat Skeyndor uit wil stralen. Skeyndor wil de huid zo prachtig mogelijk laten stralen, door middel van goede verzorging.

Skeyndor heeft verschillende productlijnen voor de huid. Eén daarvan is Skeyndor Radiance Renewing. De producten uit de Radiance Renewing lijn zijn allen ontwikkeld om de huid weer te laten stralen. De producten helpen de huid te matteren en imperfecties te verhelpen. De producten zijn geschikt voor ieder huidtype, maar vooral de vette of gemengde huid zal hier baat bij hebben. De Radiance Renewing producten helpen daarnaast gifstoffen af te voeren. De uitgebreide productlijn bestaat onder andere uit crèmes en reinigers. De producten sluiten perfect op elkaar aan en zijn onderling te combineren.

Skeyndor Radiance Renewing bestaat uit een uitgebreide collectie producten. Zo is er altijd een product te vinden voor u. De producten van Skeyndor zijn dermatologisch getest en dierproefvrij.

Heeft u vragen over de Radiance Renewing lijn van Skeyndor? Neem gerust contact op met onze klantenservice!

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje