We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Silk Solutions Slaapmasker

Even lekker slapen overdag? dat kan nu met de luxe slaapmaskers van Silk Solutions. Deze slaapmaskers zijn van 19 Momme zijde, dit staat voor hoge kwaliteit. De vulling van het masker is 100% katoen. De luxe slaapmaksers zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

  • Gemaakt van 19 momme zijde
  • Hoge kwaliteit
  • Vertraagt rimpelvorming
  • Geschikt voor dames en heren

Silk Solutions van Johnbeerens.com

De zijden slaapmaskers van Silk Solutions maken het mogelijk om beter te slapen. Met deze zijden slaapmaskers wordt elk licht uitgesloten en worden de ogen volledig afgesloten. Licht kan namelijk de slaap enorm verstoren. Een zacht, puur natuurlijk zijden slaapmasker heeft twee verschillende werkingen: Met dit zijden slaapmasker is het namelijk mogelijk om ook in een te lichte kamer, trein of vliegtuig te slapen. In het donker maakt het lichaam melatonine aan, een hormoon dat slaap opwekt. Zijde bevat huideigen aminozuren die hydraterend zijn voor de huid. Dit voorkomt slaapvouwen en vertraagt uiteindelijk ook rimpelvorming. Dit luxe zijden slaapmasker is geschikt voor dames en heren. De zwarte elastiek rondom is verstelbaar in maat. Zo is het voor iedereen draagbaar.

Silk Solutions slaapmaskers veilig bestellen

Voor een goede nachtrust bestelt u vandaag nog de slaapmaskers van Silk Solutions bij Johnbeerens.com. De producten zijn alle van 100% zijde. Heeft u vragen of wilt u meer advies over de slaapmaskers of over het merk Silk Solutions dan kan u contact opnemen met onze beautyexperts via ons mailadres [email protected] of telefonisch via +31 (0)13 530 20 10. Wij helpen u graag verder!

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje