We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Silk Solutions

Een goede nachtrust is cruciaal voor uw dagelijkse verzorging. De mens heeft een goede nachtrust nodig om de dag goed door te brengen. Wij slapen ongeveer 6 tot 10 uur per nacht. Alle producten van Silk Solutions zijn van 100% echt zijde wat een perfecte aanvulling is op anti–aging en huid- en haarverzorging, daarnaast voorkomt zijde gespleten haarpunten.

  • Goede nachtrust
  • 100% echt zijde
  • Geen schadelijke stoffen

Silk Solutions bij Johnbeerens.com

Silk Solutions biedt zijden kussenslopen en zijde slaapmaskers. Alle producten van Silk Solutions zijn van 100% echte zijde en zijn ontwikkeld zonder schadelijke stoffen. Dermatologen bevelen slapen op een zijden kussensloop aan. Zijden producten hydrateren de huid en onttrekken de huid geen vocht. Dit komt door de een van de bouwstenen van zijde, namelijk aminozuren. Aminozuren hebben dezelfde pH-waarde als de huid en het haar. Deze ‘eiwitten’ zijn de bouwstenen van de zijden stof. Doordat zijde de huid hydrateert voorkomt het op lange termijn rimpels. Zijden kussenslopen zijn een weldaad voor de huid en haren. Silk Solutions biedt top kwaliteit zijde, ontwikkeld door een zijdespecialist. Silk Solutions biedt zijden kussenslopen en slaapmaskers aan in verschillende kleuren. Zo zijn er de kleuren roze, marine, wijnrood, champagne en ivoor. Dit maakt het mogelijk om het slaapmasker en de kussensloop op elkaar af te stemmen qua kleur.

Silk Solutions veilig en online bestellen

Bij JohnBeerens.com kunt u veilig online het juiste product bestellen. U kunt altijd, als u persoonlijk advies wil, contact opnemen met onze beautyspecialisten. Zij kunnen u alles vertellen over de Silk Solutions producten in ons assortiment. U kunt onze beautyexperts bereiken via ons mailadres [email protected] of telefonisch via +31 (0)13 530 20 10. Wij helpen u graag verder!

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje