We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Senscience True Hue

De Senscience True Hue is de perfecte lijn die speciaal ontwikkeld is om de haarkleur te herstellen en te beschermen. Zodat uw haarkleur mooi en lang wordt behouden. Het wordt zacht, handelbaar, levendig en gehydrateerd. Hierdoor is het gekleurde haar niet alleen volledig  verzorgd maar schittert het ook met een prachtige glans. Om gekleurd haar optimaal te verzorgen bevat de Senscience True Hue lijn verschillende producten. Zo kan het gekleurde haar worden voorzien van een gehele verzorging.

Het assortiment SenScience True Hue

In het assortiment van JohnBeerens.com kunt u de Sencience True Hue Shampoo, Conditioner en Color Protecting Treatment vinden.  De Senscience Color Potecting Treatment geeft het haar na het verven een stralende kleur en bescehrmt het haar ook tegen UV stralen. Daarnaast is de Senscience True Hue Violet Shampoo en Conditioner in het assortiment te vinden. De Violet Shampoo en Conditioner zijn speciaal ontwikkeld om warme tonen en levendigheid van grijs, wit en blond haar naar boven te behalen. Het bevat Vitamine A, C en E die er voor zorgen dat het haar gevoed wordt en meer glans krijgt. Geniet u graag van gekleurd haar dat optimaal verzorgd is? Dan is de Senscience True Hue haarverzorgingslijn perfect voor u. Gekleurd haar wordt volledig gehydrateerd en de kleur wordt lang behouden. Daarnaast zal het haar schitteren door de mooie glans.

Senscience True Hue online bestellen

Wilt u graag genieten van verzorgd gekleurd haar? Bestel dan vandaag uw favoriete producten van de  Senscience True Hue lijn speciaal voor gekleurd haar. Indien u twijfelt welke haarverzorging producten van Senscience het beste bij u passen kunt u contact opnemen met onze beautyspecialisten via +31 (0) 13 530 2010 of per e-mail via: [email protected]

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje