We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Senscience Styling

Het merk Senscience is een optimale haarverzorgingslijn die ontwikkeld is door Shiseide Laboratories. Sensciene wil dat de haarproducten bijdragen aan een mooi en verzorgde uitstraling. De producten zijn daarom rijk een ingrediënten zoals, Vitalock-6, een samenstelling van verschillende anti-oxidanten, mineralen, vitamines en proteïnen. Hierdoor zal het haar prachtig stralen. De Senscience Styling lijn omvat alle haarverzorgingsproducten om het haar te stylen. Zo zijn er verschillende styling crèmes, gels en waxproducten. Met deze haarproducten is het haar gemakkelijk in model te brengen, voor een natuurlijke look die gedurende de hele dag in model blijft zitten.

Het assortiment van JohnBeerens.com

In het assortiment van JohnBeerens.com kunt u verschillende stylingsproducten van Senscience vinden die uw haar de optimale styling geven. Met behulp van deze stylingsproducten kan het haar naar wens in model gebracht worden zodat u kunt genieten van een mooie look. Zo kunt u gebruik maken van de Senscience ProFormance Shape Hard Wax om een natuurlijke afwerking te creëren. Deze wax geeft het haar een flexibele en natuurlijke look die gedurende de hele dag gerestyled kan worden. Ook behoort de Senscience Proformance Design Styling Gel tot deze categorie. Deze Styling Gel zorgt ervoor dat het haar een stevige fixatie heeft en een adembenemende glans. 

Senscience Styling online bestellen

Wilt u genieten van perfect gestyled haar? Probeer dan de stylingproducten van de Senscience Styling lijn. Deze stylingproducten geven het haar de perfecte look die gedurende de hele dag naar wens in model gebracht kan worden. Indien u twijfelt welk haarstylingsproduct het beste bij u past kunt u contact opnemen met onze beautyspecialisten via +31(0) 13 530 2010 of per e-mail via: [email protected].

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje