We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Senscience Smooth

De Smooth haarverzorgingslijn van het merk Senscience is speciaal ontwikkeld voor kroes en krullend haar dat onhandelbaar is. De producten van de Senscience Smooth lijn bevatten sojabonenextract, siliconen en guard gum, waardoor het haar weer een herstellende haarstructuur krijgt. De schubbenlaag van het haar wordt versterkt en het haar is weer volledig beschermd.  Om ervoor te zorgen dat het haar kan genieten van een optimale verzorging bevat de Senscience Smooth lijn een Shampoo en Conditioner.

Het assortiment van JohnBeerens.com

In het assortiment van JohBeerens.com kunt u de Shampoo en Conditioner van de Senscience Smooth lijn vinden. De Shampoo zorgt ervoor dat kroes en krullend haar weer handelbaar wordt en heerlijk verzorgd aanvoelt. Daarnaast zorgt de Conditioner ervoor dat het haar versterkt en beschermd wordt.

Senscience Smooth online bestellen

Geniet u graag van zijdezacht en volledig hersteld haar? Dan is de Senscience Smooth lijn de haarverzorgingslijn voor u. De Senscience shampoo en Conditioner versterkt en beschermd het haar optimaal. Bestel vandaag de producten van Senscience Smooth en geniet van optimaal verzorgd haar. Indien u vragen heeft over de haarproducten van Sencience die het best bij u passen, kunt u contact opnemen met onze beautyspecialisten via +31 (0) 13 530 2010 of per e-mail via: [email protected]

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje