We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Sea·Line is een gezonde, 100% natuurzuivere huidverzorginglijn voor zowel man als vrouw. Sea·Line combineert de beste ingrediënten van de aarde voor de dagelijks natuurzuivere huidverzorging. Sea·Line omvat een uitgebreide serie verzorgingsproducten op basis van Dode Zee Zout voor het gezicht, het lichaam en het haar. Sea·Line is geschikt voor zowel de jongere als de oudere huid en heeft speciale producten voor behandeling van de droge huid, de geïrriteerde huid, de acne huid, de hoofdhuid en roos.

Sea·Line heeft een aantal verzorgende en herstellende serums in de collectie. Sea·Line Acno Repair is een super herstelcomplex die puistjes doet verdwijnen. De sterke concentratie van zuiverende en herstellende kruiden reinigen de huid en verwijderen onzuiverheden. De Dode Zee Mineralen brengen de telgproductie in balans en zuiveren de huid. De huid wordt gereinigd en ontdaan van onzuiverheden. De aanmaak van puistjes en mee-eters wordt tegengegaan. Sea·Line Acno Repair is huidkleurig en kan daarom ook overdag worden gedragen. Sea·Line Acno Repair zorgt voor een mooi egale, gezonde huid.

Sea·Line Bio Repair Oil bevat helende en verzorgende kruiden die de huid herstellen. De rijke olie zit boordevol natuurlijke ingrediënten en helpt droge en jeukende plekjes op het lichaam te doen verdwijnen. De huid wordt verzacht door de rijke oliën en hersteld door de helende kruiden. Sea·Line Bio Repair Oil verzacht de huid en verlicht de jeuk.

Heeft u vragen over de serums van Sea·Line ? Neem gerust contact op met onze klantenservice!

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje