We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Sea·Line is een gezonde, 100% natuurzuivere huidverzorginglijn voor zowel man als vrouw. Sea·Line combineert de beste ingrediënten van de aarde voor de dagelijks natuurzuivere huidverzorging. Sea·Line omvat een uitgebreide serie verzorgingsproducten op basis van Dode Zee Zout voor het gezicht, het lichaam en het haar. Sea·Line is geschikt voor zowel de jongere als de oudere huid en heeft speciale producten voor behandeling van de droge huid, de geïrriteerde huid, de acne huid, de hoofdhuid en roos.

Sea·Line Mineral bestaat uit verschillende reinigende en verzorgende producten. Zo zijn er verschillende producten voor lichaam en gezicht. Voor het gezicht is er de Mineral Face Wash. Sea·Line Mineral Face Wash laat de huid heerlijk fris aanvoelen. De milde reiniging zit bomvol natuurlijk ingrediënten die de huid diep reinigen en doeltreffend schoon maken. Daarnaast is er de Mineral Face Cream. Sea·Line Mineral Face Cream is een zeer rijke crème, vol met natuurlijke oliën. De crème beschermt, voedt en hydrateert de huid diep.

Voor het lichaam is er de Mineral Body Wash. Sea·Line Mineral Body Wash is een zuiverende body wash, ideaal voor onder de douche. De body wash bevat Dode Zee Zout en natuurzuivere huidoliën. Ook is er een voedende body butter. Sea·Line Mineral Bio Body Butter bestaat uit een rijke combinatie van Dode Zee Mineralen en zuivere huidoliën. Deze ingrediënten zorgen samen met de heilzame kruiden voor een intens vochtrijke, comfortabel aanvoelende huid.

Daarnaast zijn er ook nog enkele producten die geschikt zijn voor zowel gezicht als lichaam. Sea·Line Mineral Face & Body Treatment is een intensieve treatment voor lichaam en gezicht. De treatment zuivert de huid en helpt de huid optimaal te voeden. De Sea·Line Mineral Face & Body Treatment is geschikt voor de droge, gevoelige, schilferige en jeukerige huid.

Heeft u vragen over de Mineral lijn van Sea·Line? Neem gerust contact op met onze klantenservice!

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje