We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Sea·Line is een gezonde, 100% natuurzuivere huidverzorginglijn voor zowel man als vrouw. Sea·Line combineert de beste ingrediënten van de aarde voor de dagelijks natuurzuivere huidverzorging. Sea·Line omvat een uitgebreide serie verzorgingsproducten op basis van Dode Zee Zout voor het gezicht, het lichaam en het haar. Sea·Line is geschikt voor zowel de jongere als de oudere huid en heeft speciale producten voor behandeling van de droge huid, de geïrriteerde huid, de acne huid, de hoofdhuid en roos.

Sea·Line Mineral Face & Body Treatment is een intensieve treatment voor lichaam en gezicht. De treatment zuivert de huid en helpt de huid optimaal te voeden. De Sea·Line Mineral Face & Body Treatment is geschikt voor de droge, gevoelige, schilferige en jeukerige huid. De treatment helpt de huid te voeden, hydrateren en de celdeling te herstellen. De huid wordt tot rust gebracht en verzacht. Sea·Line Mineral Face & Body Treatment zorgt voor een vochtrijke, gevoede huid die in balans is.

Sea·Line Black Mud Facial Mask & Body Pack heeft een meervoudige werking door toevoeging van pure huidoliën en specifieke kruiden. De kuur heeft een krachtige, ontgiftende werking en reinigt de huid diep. De Sea·Line Black Mud Facial Mask & Body Pack voedt daarnaast de huid en heeft een onspannende werking. De Black Mud Facial Mask & Body Pack helpt ook bij rode plekjes, puistjes en cellulite.

Sea·Line Dead Sea Salt is een zuiverend zout wat, opgelost in warm water,  het lichaam van binnen en buiten reinigt. Het zout stimuleert de stofwisseling, de bloedcirculatie en de afvoer van afvalstoffen. Daarnaast maar het Dode Zee Zout de huid schoon, gezond en kalm. Stijve spieren en gewricht worden weer spoelen en u zult u heerlijk ontspannen voelen. Sea·Line Dead Sea Salt is geschikt voor de huid van het lichaam en de gezichtshuid. Het zout helpt de huid dotexen en laat de huid stralen.

Heeft u vragen over de huidverzorging van Sea·Line? Neem gerust contact op met de klantenservice!

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje