We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Sea·Line is een gezonde, 100% natuurzuivere huidverzorginglijn voor zowel man als vrouw. Sea·Line combineert de beste ingrediënten van de aarde voor de dagelijks natuurzuivere huidverzorging. Sea·Line omvat een uitgebreide serie verzorgingsproducten op basis van Dode Zee Zout voor het gezicht, het lichaam en het haar. Sea·Line is geschikt voor zowel de jongere als de oudere huid en heeft speciale producten voor behandeling van de droge huid, de geïrriteerde huid, de acne huid, de hoofdhuid en roos.

De Sea·Line Acno lijn is speciaal ontwikkeld om de huid te ontdoen van onzuiverheden. De lijn bestaat uit een verzorgende crème en een herstellend serum.

Sea·Line Acno Day & Night Cream is een diep herstellende crème, boordevol natuurlijke ingrediënten. De Sea·Line Acno Day & Night Cream is ontwikkeld om de huid te voeden en te helpen herstellen. De Face Cream gaat onzuiverheden tegen en beschermt de huid tegen de vorming van vuistjes en mee-eters. Sea·Line Acno Day & Night Cream helpt littekentjes te vervagen en zorgt voor een egale huid. De Acno Day & Night Cream reguleert de talgproductie en het vochtgehalte. De huid wordt weer gaaf en gezond.

Sea·Line Acno Repair is een super herstelcomplex die puistjes doet verdwijnen. De sterke concentratie van zuiverende en herstellende kruiden reinigen de huid en verwijderen onzuiverheden. De Dode Zee Mineralen brengen de telgproductie in balans en zuiveren de huid. De huid wordt gereinigd en ontdaan van onzuiverheden. De aanmaak van puistjes en mee-eters wordt tegengegaan. Sea·Line Acno Repair is huidkleurig en kan daarom ook overdag worden gedragen. Sea·Line Acno Repair zorgt voor een mooi egale, gezonde huid.

Heeft u vragen over de Acno lijn van Sea·Line? Neem gerust contact op met onze klantenservice!

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje