We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Rehab London

Rehab London is een merk dat zich specialiseert in gezichtsverzorging voor mannen. De oprichters van dit eigentijdse merk misten de juiste gezichtsverzorging voor mannen, daarom creëerden ze Rehab London.  Vóór het oprichten van dit merk hebben de makers van Rehab London twee jaar lang onderzoek gedaan naar de beste producten en zijn de Rehab producten door meer dan tweeduizend mannen getest. Hierdoor weet Rehab London het zeker: dit zijn de allerbeste gezichtsverzorgingsproducten voor mannen! De producten zijn compleet vrij van SLS, siliconen en parabenen, ook zijn de producten niet op dieren getest. Zelfs de verpakking is van milieuvriendelijk en gerecycled materiaal. Kortom, dit merk is enorm vriendelijk voor onze planeet én bevat kwalitatieve producten, wat wilt u nog meer?

De producten van Rehab London

Rehab London bevat verschillende producten met duidelijke namen. Zo zitten er verschillende verzorgende producten in de collectie die de huid zowel vóór als na het scheren verzorgen. Ook zijn er verschillende reinigende producten die een onzuivere of vette huid kalmeren. Rehab London heeft dus alles wat een man nodig heeft qua gezichtsverzorging!

Bestel Rehab London online

Het uitgebreide assortiment van Rehab London bestelt u veilig en gemakkelijk via JohnBeereens.com. U kunt deze verzorginsproducten morgen al in huis hebben als u ze vandaag bestelt! Bij vragen over de producten van Rehab kunt u altijd terecht bij onze beautycare beautycare@johnbeerens.com of telefonisch via +31 (0)13 5 30 20 10. Wij helpen u graag!

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag