STYLE CONFIDENTLY MET REDKEN

MAX HOLD HAIRSPRAY

De Max Hold Hairspray vervangt de 32 Triple Take. De Max Hold Hairspray biedt langdurige lift en controle zonder de crunch van een traditionele haarlak. Dit professionele product wordt gekenmerkt door een superfijne, sneldrogende spray voor een stijl die de hele dag houdt.

CONTROL HAIRSPRAY

De Control Hairspray vervangt de 28 Control Addict. De Control Hairspray is een high hold anti-vochtigheid hairspray die snel droogt zonder schilfers of residu voor een vlekkeloze, langdurige afwerking.

STRONG HOLD HAIRSPRAY

De Strong Hold Hairspray vervangt de 23 Forceful. De Strong Hold Hairspray is een supersterke, anti-frizz hairspray met maximale controle en 24 uur weerstand tegen vochtigheid.

ANTI-FRIZZ HAIRSPRAY

De Anti-frizz Hairspray vervangt de 20 Pure Force.Anti-Frizz Hairspray is een formule zonder aerosol die controle geeft, pluis tegengaat en het haar laat glanzen.

 QUICK DRY HAIRSPRAY

De Quick Dry Hairspray vervangt de 18 Quick Dry Hairspray. De Quick Dry Hairspray maakt elk haarstijl meteen af voor een langdurig resultaat. Deze sneldrogende formule geeft het haar glans en een stevige fixatie.


 

ROOT LIFTER

De Root Lifter vervangt 10 Guts. De Root Lifter is een flexibele spray die direct bij de haaraanzet wordt aangebracht voor extra volume.

ROOT TEASE

De Root Tease vervangt Quick Tease 15. Root Tease is een innovatieve finishing spray voor achterover gekamd volume die het haar bij de aanzet aanpakt voor langdurige controle met een moderne matte finish.

VOLUME BOOST

 De Volume Boost vervangt de 06 Rootful. De Volume Boost geeft de haaraanzet ultiem volume. Het is een spraygel zonder plakkerigheid die het haar blijvend volume geeft met een zacht gevoel.

TOUCHABLE TEXTURE

De Touchable texture vervangt de 05 Touch Control. Touchable texture is een hittebeschermende mousse die het haar een langdurige glans, volume en textuur geeft.

 

SPRAY WAX

De Spray Wax vervangt de 10 Wax Blast. De Spray Wax is een medium control hairspray die zorgt voor een undone textuur met een satijn-matte finish. Dit professionele product wordt gekenmerkt door een onzichtbare texturiserende spray voor een onmiddellijke 'undone' textuur en controle.

BEACH SPRAY

Deze lichtgewicht styling spray bevat een combinatie van texturiserende copolymeren die zorgen voor langdurige body en beweging voor een warrige, fresh off the beach, full wavy look.

PLIABLE PASTE

De Pliable Paste vervangt de 06 Rewind. De Pliable Paste biedt een flexibele hold met een geweldige handelbaarheid om je haar keer op keer opnieuw te stijlen.

TEXTURE PASTE

De Texture paste vervangt de 12 Rough Paste. De Texture Paste is een langhoudende texturiserende hair paste met vormbare scheidingen om styles vorm te geven en te definiëren.

MAX SCULPTING GEL

Max Sculpting Gel vervangt 16 Hardwear. Max Sculpting Gel is een hoogglanzende high-hold gel die over het haar glijdt voor langdurige fixatie en shape memory

MATTE CLAY

De Matte Clay vervangt 20 Rough Clay. De Matte Clay is een texturiserende clay met een sterke fixatie die langdurige controle biedt en bestand is tegen vochtigheid om textuur in elke style te creëren.

POWDER GRIP

De Powder Grip vervangt de 03 Powder Grip. De Powder Grip geeft volume aan de aanzet & is een texturizing haarpoeder dat het haar transformeert voor een matte finish met extra volume.

 

THERMAL SPRAY

De Thermal Spray Low Hold vervangt de Iron Shape 11.Thermal Spray Low Hold is een lichtgewicht hittebeschermende spray die perfect is voor gebruik met stijl- en krultangen tot 230°C om je haar te beschermen, glans te geven en pluis tegen te gaan.

BIG BLOWOUT

Redken Big Blowout is een unieke gel die in het haar smelt als het droogt om meteen volume en textuur toe te voegen met een zijdezachte finish. Deze lichtwichtige gelformule beschermt je haar tegen de hitte bij het drogen met een haardroger en geeft het een natuurlijke beweging zonder stijf te worden.

QUICK BLOWOUT

Redken Quick Blowout Spray is het ultieme en effectieve hulpmiddel bij het föhnen van het haar. De styling spray met de lichte formule verkort de föhntijd, biedt bescherming tegen hitte tot 230°C en zorgt voor soepelheid en glans. 


 

Redken Styling

24 producten
Van hoog naar laag sorteren
24 producten
Van hoog naar laag sorteren
Sluiten
Filteren en sorteren
Sorteren Populair - Weging

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje