We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

PIMP Amsterdam Styling

Om het haar perfect in model te brengen heeft PIMP Amsterdam een styling lijn ontwikkeld. Mr & Mrs PIMP zijn gek op innovatie en hebben dat ook laten zien in hun styling producten.

  • Voor de finishing touch
  • Houdt het haar in model
  • Niet getest op dieren
  • Van hoogwaardige kwaliteit

De styling producten

PIMP Amsterdam heeft diverse vernieuwende styling producten ontwikkeld. Als eerste hebben ze de PIMP Amsterdam Salt No Pepper Spray ontwikkeld. Deze spray geeft de mooie beachwaves waarvan iedere vrouw droomt. Met deze spray kan elke dag dat sexy strandgevoel gecreëerd worden. Deze spray is op basis van zout en zeewier. Naast de PIMP Amsterdam Salt No Pepper Spray heeft Pimp Amsterdam ook het PIMP Amsterdam No Fairytale Serum. Dit serum verandert de structuur van het haar en kan ervoor zorgen dat krullend haar glad en steil wordt. Stijl haar krijgt een enorme dosis glans, wordt heerlijk zacht en blijft de hele dag pluisvrij. Daarnaast heeft PIMP Amsterdam nog veel meer stylingsproducten om een leuke trendy haarstijl te creëren. Denk hierbij aan wax, volume spray en een cream. Al deze producten hebben een eigen werking, waardoor het mogelijk is om met ieder haartype een unieke haarstijl te maken.

Advies over de styling producten

De styling producten van PIMP Amsterdam maken het voor u mogelijk om het perfect model te creëren in uw haar! Heeft u nog vragen over de producten van PIMP Amsterdam? Schroom dan niet om contact op te nemen met onze Beautycare afdeling. Zij zijn op maandag t/m vrijdag te bereiken van 9:00- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: beautycare@johnbeerens.com.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag