We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

PIMP Amsterdam Spic & Span

De PIMP Amsterdam Spic & Span lijn is speciaal ontwikkeld voor dagelijks gebruik. Al deze producten zijn speciaal samengesteld voor dagelijks gebruik en kunnen door ieder haartype gebruikt worden. 

  • Voor dagelijks gebruik
  • Niet getest op dieren
  • Vrij van parabenen
  • Voor ieder haartype

De Spic & Span lijn

Deze lijn bestaat uit een shampoo, een conditioner, een gel en een masker. De hoofdingrediënten van deze lijn zijn soja, kamille, citroengras, vanille en jojoba olie. Deze ingrediënten zijn zeer geschikt voor dagelijks gebruik. Dit komt doordat deze bestanddelen het haar voeden en hydrateren. Soja beschermt het haar tegen schadelijke invloeden van buitenaf, waar het haar dagelijks mee te maken krijgt. De PIMP Amsterdam Spic & Span Conditioner is tevens vrij van sulfaten.

Beautycare afdeling

Geef uw haar een dagelijkse voeding en verzorging met de Spic & Span producten van PIMP Amsterdam. Bij vragen over de producten van PIMP Amsterdam kunt u altijd contact opnemen met onze Beautycare afdeling. Zij staan graag voor uw klaar om u een persoonlijk advies te geven over de producten. Onze Beautycare afdeling is van maandag t/m vrijdag te bereiken van 9:00- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: beautycare@johnbeerens.com.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag