We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

PIMP Amsterdam Conditioner

Bij het creëren van een prachtig kapsel is een schone en gezonde basis het allerbelangrijkst, daarom heeft PIMP Amsterdam naast shampoos ook conditioners in het assortiment opgenomen. 

  • Intensieve voeding van het haar
  • Maakt het haar zacht en glanzend
  • Niet getest op dieren
  • Zonder parabenen
  • Van hoogwaardige kwaliteit

De conditioners van PIMP Amsterdam

PIMP Amsterdam heeft een uitgebreide collectie haarproducten, waaronder ook conditioners. PIMP Amsterdam heeft een conditioner voor dagelijks gebruik, een volume conditioner en een conditioner speciaal voor krullen. De PIMP Amsterdam Spic & Span Daily Conditioner werkt hydraterend en geeft het haar een stralende glans. Het vochtgehalte van het haar wordt op peil gebracht en het haar voelt heerlijk glad aan. De PIMP Amsterdam Beauty & Brains Volume Conditioner is perfect voor fijn en dun haar. De conditioner geeft het haar een volumeboost en laat het voller ogen. Tenslotte is er de PIMP Amsterdam No Curls No Glory Conditioner. Deze conditioner, speciaal voor krullend haar, versterkt da haarstructuur en helpt breekbaar haar herstellen. Gebruik voor een optimaal resultaat een bijpassende PIMP Amsterdam Shampoo. Deze vullen de conditioners perfect aan en optimaliseren het resultaat.

Beautycare afdeling

Geef uw haar een intensieve verzorging met de conditioners van PIMP Amsterdam! Heeft u nog vragen over de producten van PIMP Amsterdam? Schroom dan niet om contact op te nemen met onze Beautycare afdeling. Zij zijn op maandag t/m vrijdag te bereiken van 9:00- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: beautycare@johnbeerens.com.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag