We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Pazzione Body Scrub

Het scrubben van het lichaam is belangrijk om het huid optimaal te reinigen. Met een Body Scrub verwijder je dode huidcellen. Om de oude huid goed kun te kunnen verwijderen en een gladde en zachte huid te behouden is het goed om 1 à 2 keer per week u huid te scrubben.

De beste reiniging 

Dankzij de beste ingrediënten die in de Body Scrub zitten, wordt de huid gereinigd, verzorgd en verwend. De Body Scrub reinigt de huid en poriën diep en maakt de huid zacht. De Scrub reinigt de huid van viezigheden, hierdoor kan de huid weer optimaal ademen en voelt de huid weer schoon en fris aan. De Body Scrubs zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten en is parabeen vrij. De producten zijn niet getest op dieren. 

Koop de Pazzione Body Scrub

Geef uw huid een goede reiniging en verwijder viezigheid gemakkelijk met de Pazzione Body Scrub. Bestel de Pazzione Body Scrub op werkdagen via JohnBeerens.com en geniet de volgende dag al van het product! Heeft u nog vragen over de verzorgingsproducten van Pazzione dan kunt u gerust contact opnemen met een van onze beautyspecialisten via (0)13 530 2010.

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje