We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Payot Les Design Lift

Payot Les Design Lift is een uitgebreide lijn verzorgingsproducten, speciaal ontwikkeld voor de rijpere huid. De anti-aging producten bevatten elk een unieke combinatie hoogwaardige werkstoffen, welke de huid voeden en verfijnen. De huid wordt geremodelleerd en rimpels worden verzacht.

  • Voor de rijpere huid
  • Dermatologisch getest
  • Dierproefvrij

De Les Design Lift producten

Payot Les Design Lift bestaat uit een collectie van verschillende huidverzorgingsproducten. Er zijn reinigende maskers, maar ook voedende crèmes en verjongende serums. Payot Les Design Lift is geschikt voor ieder huidtype. Zo is er de Payot Design Lift Levres. Dit is een lipverzorging die de lippen verzacht en volume geeft. De lipverzorging zorgt voor een herwonnen jeugdigheid en weelderige lippen. Payot Design Lift Cou et Decolleté is een verstevigende en liftende crème voor de hals en het decolleté. De crème verstevigt, egaliseert en spant de huid aan. Tot slot is er de Payot Design Lift Patch Yeux. Dit is een egaliserende en ontspannende oogverzorging met A.G.E.  complex. Deze verzacht de oogcontour, vermindert vochtophopingen en vervaagt donkere kringen.

Beautycare afdeling

Geef uw huid weer een jonge en frisse uitstraling met de Les Design Lift producten van Payot! Twijfels over welk product het best bij u past? Neem dan contact op met onze Beautycare afdeling. Zij geven u graag een uitgebreid advies over de producten van  Payot. Zij zijn op maandag t/m vrijdag te bereiken van 9:00- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected]

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje