We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

De Organix Awapuhi Ginger lijn is bedoeld voor droog, fijn en beschadigd haar. De Awapuhi plant komt uit Hawaï en werd vroeger gebruikt als medicijn. De Awapuhi plant heeft een herstellend effect, en is daarom erg geschikt als ingrediënt in haarverzorgingsproducten.

De Hawaïaanse Awapuhi-olie in de Organix producten geeft droog en beschadigd haar weer een mooie glans, zorgt voor hernieuwde elasticiteit en geeft het haar veerkracht. De Organix Awapuhi Ginger lijn bevat keratine proteïnen en die het haar van binnenuit herstellen en gespleten haarpunten voorkomen.  Alle producten uit de Awapuhi Ginger lijn zijn gebaseerd op een milde en lichte formule, het haar wordt niet verzwaard en voelt de hele dag zacht en soepel aan.

De Organix Awapuhi Ginger lijn bevat een shampoo, een conditioner, een serum en een masker. Al deze producten hebben een herstellend effect. Voor een optimaal resultaat wordt aangeraden om de volledige Organix Awapuhi Ginger lijn te gebruiken.

De Organix Awapuhi Ginger Shampoo en Conditioner zijn vrij van parabenen, sulfaten en fosfaat. Hierdoor zijn de producten uitermate geschikt voor mensen met een allergie.   

Heeft u vragen of advies nodig over een Organix Awapuhi Ginger product? Neem dan contact op met onze klantenservice. 

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje