We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Nioxin System 4

Last van normaal tot dun haar? De producten van Nioxin system 4 zijn ontwikkeld voor fijn en dun haar dat chemisch behandeld is. De producten helpen de vochtbalans van het haar te reguleren en weerstand te geven. De lijn System 4 bestaat uit een shampoo, een conditioner en een treatment. Daarnaast zijn deze producten ook in een starterskit verkrijgbaar.

  • Houdt de hoofdhuid in topconditie
  • Maakt het haar dikker en voller

De verschillende Nioxin System 4 producten

De Nioxin System 4 Cleanser is een shampoo die de hoofdhuid en het gekleurde haar verzorgt en beschermt. De vochtbalans van het haar wordt gereguleerd en het haar zal dikker en voller worden. Na het gebruik van de shampoo kan de conditioner gebruikt worden. De Nioxin System 4 Scalp Revitaliser is een lichtgewicht conditioner die het haar extra weerstand geeft en de vochtbalans reguleert. Om het haar nog een extra boost te geven na het wassen van het haar met de shampoo en conditioner, kan de treatment gebruikt worden. De Nioxin System 4 Scalp Treatment is een treatment die de hoofdhuid verfrist en zorgt voor een gezonde en frisse uitstraling. Daarnaast bestaat de lijn ook uit een 3-delig set. De  Nioxin Trial Kit System 4 is een starterskit om hoofdhuid en haar te reinigen, optimaliseren en behandelen, zodat er een gezonde hoofdhuidconditie wordt gecreëerd voor dikker en voller uitziend haar. De producten van de Nioxin System 1 lijn zijn speciaal ontwikkeld voor de volgende haartypen:

  • Gevoelige hoofdhuid
  • Fijn en dun haar
  • Gekleurd haar

Veilig Nioxin producten bestellen

Bestel vandaag nog de Nioxin System 4 producten en maak morgen al een eind aan dun haar! Heeft u vragen over Nioxin haarproducten of wilt u graag een uitgebreid persoonlijk advies? Neem dan contact op met één van onze medewerkers. Door veel kennis en ervaring kunnen zij u optimaal helpen bij het geven van advies en het beantwoorden van uw vragen! U kunt onze beautycare afdeling bereiken op werkdagen van 9.00-20.30 uur via +31 (0)13 530 2010 of per e-mail via: [email protected]

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje