We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Men Rock Scheermessen

Men Rock is een eigenwijs merk voor zelfstandige en zelfbewuste mannen. Voor ieder type man is hier wel een goed product te vinden. Met een scheermes van Men Rock wordt een ultiem scheerresultaat bereikt. Voor de ultieme scheerbeurt gebruik je een open scheermes van Men Rock.  Dit is dan ook de reden dat JohnBeerens.com meerdere verschillende scheermessen van Men Rock aanbiedt. 

  • Speciaal ontwikkeld voor mannen
  • Verbeterd de scheerresultaten

De scheermessen van Men Rock

De traditionele manier van scheren is een uitstekende manier voor mannen. Deze manier van scheren helpt namelijk om huidirritaties en ingegroeide haartjes te voorkomen. Scheren met een open scheermes vereist een vaste hand, precisie en vooral geduld. Maar uiteindelijk zorgt het voor het beste en gladste scheerresultaat. Daarnaast hebben alle scheermessen van Men Rock  een met de hand gemaakt handvat, waar het logo van Men Rock in is geëtst. JohnBeerens.com heeft de beste selectie van Men Rock op een rijtje gezet. Zo is er de Men Rock The Cut Throat Shavette. Dit scheermes is ideaal voor mannen die graag terug grijpen naar de traditionele stijl van scheren. Daarnaast heeft de Men Rock The Cut Throat Shavette een zeer scherp messenblad. De combinatie van het gebruiksgemak van een modern scheermes samen met de traditionele stijl van scheren komt samen in Men Rock The Double Edged Razor. Tot slot biedt Men Rock ook nog een strop aan. De Men Rock The Strop is een instrument voor het honen (slijpen) van een scheermes. Een uitstekende manier om de traditionele scheermessen te scherpen. De strop is gemaakt van echt leer en canvas. Men Rock The Strop scherpt het scheermes en houdt de randen in perfecte vorm.

Online Men Rock Scheermessen bestellen

Creëer een optimaal scheerresultaat met de scheermessen van Men Rock! Heeft u toch nog vragen over de producten van  Men Rock of wilt u graag een persoonlijk advies? Schroom dan niet om contact op te nemen met onze beautycare afdeling. Onze beautyspecialisten zijn op maandag t/m vrijdag te bereiken van 9:00- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: beautycare@johnbeerens.com.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag