1 Item
per pagina
Aflopend sorteren
 1. 50% Korting Men Rock Beard Soap
  Van € 21,95 nu voor € 10,98
  • Speciale zeep voor baardharen
  • Baard wordt verzorgd
  • Stoere geur van Oak Moss
  • Dode huidcellen en vuiligheden worden verwijderd
  Morgen in huis
1 Item
per pagina
Aflopend sorteren

Men Rock Haarverzorging

Men Rock is een eigenwijs merk voor zelfstandige en zelfbewuste mannen. Speciaal voor de baard en de snor van de man heeft Men Rock producten ontwikkeld. Dit zodat ook dit haar goed verzorgd en gereinigd kan worden. De haarverzorgingsproducten van Men Rock zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten. 

 • Reinigt en verzorgd de baard en snor
 • Speciaal ontwikkeld voor mannen
 • Van professionele kwaliteit

De haarverzorgingsproducten van Men Rock

Om de snor en baard in model te brengen en onder controle te houden is er de Men Rock Moustache Wax Sandalwood. Dit is een speciale wax speciaal voor de baard en snor. Men Rock Soothing Beard Balm is een balsem die de baard optimaal verzorgd. De balsem is een leave-in conditioner speciaal voor de baard en de huid onder de baard. Tot slot biedt Men Rock nog en zeep aan. De Men Rock Beard Soap is een speciale zeep ontwikkeld voor de baardharen. Baardhaar is ander haar dan hoofdhaar, waardoor het een andere verzorging nodig heeft. Men Rock Beard Soap verwijdert alle dode huidcellen, vuiligheden en stylingproducten uit de baard en heeft de stoere geur.

Advies over Men Rock

Geniet van een verzorgde en schone baard en/of snor met de haarverzorgingsproducten van Men Rock! Heeft u nog vragen over de producten Men Rock? Neem dan gerust contact op met onze beautycare afdeling. Zij beantwoorden uw vragen graag en geven u een uitgebreid persoonlijk advies! Onze beautyspecialisten zijn op maandag t/m vrijdag te bereiken van 9:00- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: beautycare@johnbeerens.com.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag