We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Men Rock Giftsets

Men Rock is een eigenwijs merk voor de zelfstandige en zelfbewuste man. JohnBeerens.com verkoopt ook verschillende giftsets van het merk Men Rock. Deze giftsets bevatten meerdere producten voor een leuke prijs. Het voordeel van een giftset is dat alle bijpassende producten in een keer gekocht kunnen worden. 

  • Speciaal voor de man
  • Leuk als cadeautje
  • Voor het ultieme scheerresultaat

De verschillende Giftsets

Men Rock staat bekend om de traditionele wijze van het scheren, alle producten zijn van hoge kwaliteit. JohnBeerens.com heeft een selectie van Men Rock giftsets op een rijtje gezet. Leuk om cadeau te geven en om te krijgen! Zo zijn er de Men Rock The Cut Throat Starter pack en het Men Rock The Double Edged Razor Pack. Ook is er het Men Rock The Straight Razor Starter Set. Deze set bevat de Men Rock The Straight Razor, The Shave Cream, The Strop en The Brush. Met deze producten wordt het scheren een stuk gemakkelijker.

Men Rock Giftsets online bestellen

Maak het scheren een stuk gemakkelijker en leuker met de giftsets van Men Rock! Heeft u toch nog vragen over de producten van  Men Rock of wilt u graag een persoonlijk advies? Schroom dan niet om contact op te nemen met onze beautycare afdeling. Onze beautyspecialisten zijn op maandag t/m vrijdag te bereiken van 9:00- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: beautycare@johnbeerens.com.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag