We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Marrakesh Oil

Marrakesh is een merk die veel geeft om het milieu en mensen. De producten van Marrakesh zijn altijd gemaakt van de hoogste kwaliteit van natuurlijke ingrediënten. De producten zorgen ervoor dat het haar er mooi en gezond uit komt te zien.

De producten van Marrakesh Oil

Marrakesh Olie combineert moderne haarverzorgingtechnologieën met natuurlijke ingrediënten. Het bevat een mix van twee natuurlijke oliën namelijk: arganolie uit Marokko en zaadolie van de hennepplant. Producten van Marrakesh Oil zijn in staat om het haar weer te herstellen en te beschermen. Alle producten van Marrakesh Oil bevatten arganolie dat erg goed is voor het haar en afkomstig is van een boom die alleen in het zuidwesten van Marokko te vinden is. Deze arganolie bevat van nature al tocoferol (vitamine E) en is rijk aan fenolen, caroteen en Squaleen. Deze combinatie van natuurlijke ingrediënten zorgt voor de goede werking van de arganolie die verwerkt zit in de Marrakesh Oil.

De redenen om voor Marrakesh Oil te kiezen: 

  • Natuurlijke ingrediënten
  • Bevat arganolie
  • Bevat zaadolie van de hennepplant
  • Goed herstel van het haar
  • Goede bescherming van het haar

Veilig online Marrakesh Oil bestellen

Heeft u last van beschadigd haar? Dan is Marrakesh Oil de oplossing voor uw haar! JohnBeerens.com is een officieel verkooppunt van Marrakesh. U bent gegarandeerd van 100% authentieke producten. Door middel van de uitgebreide kennis van onze beautyspecialisten kunnen wij u daarnaast altijd de juiste adviezen geven die u nodig heeft! Onze beautyspecialisten zijn op maandag t/m vrijdag te bereiken van 9:00- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: beautycare@johnbeerens.com.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag