We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Maria Nila True Soft

Alle Maria Nila producten zijn 100% veganistisch en zorgvuldig ontwikkeld en geproduceerd in de Maria Nila fabriek in Zweden, zo ook de True soft lijn.

Maria Nila Palett True Soft

Maria Nila Palett True Soft producten zijn vooral gebaseerd op haarverbetering. De productenlijn van Maria Nila Palett True Soft is vooral voor droog en poreus haar. Maria Nila Palett True Soft bestaat voor 100% uit plantaardige stoffen. Colour Guard Complex beschermt het haar en vermindert kleurverlies dat in verband staat met wassen, warmte, styling, UV-stralen en contact met zuurstof. Deze conditioner is vrij van sulfaten en parabenen

Maria Nila producten online bestellen

De Maria Nila Palett True Soft producten van Maria Nila zijn een echte verwennerij voor het haar! Strakke verpakkingen á la hip Scandinavië en een subtiel geurtje geven de producten van Maria NIla een aura van minimalistische luxe. Deze fijne, weldoende True Soft producten voor het reinigen, het verzorgen en het stylen van het haar zijn veilig en eenvoudig te bestellen bij JohnBeerens.com. Wilt u graag persoonlijk advies bij het maken van een keuze of wilt u meer weten over de True Soft producten van Maria Nila? Neem dan gerust contact op met onze beautyspecialisten die graag voor u klaar staan! Dit kan telefonisch op +31 (0)13 – 5 30 20 10 of per e-mail via beautycare@johnbeerens.com.

Maria Nila

In deze video zijn de kernwaarden van Maria Nila te zien. Daarnaast laten zij doormiddel van deze video zien wat voor producten zij produceren en hoe zij dit doen.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag