We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Maria Nila Creator

Het doel van Maria Nila is om haarproducten creatiever, innovatiever en vooral inspirerend te maken. Dit Zweedse merk brengt luxe naar iedereen en doet het op een verantwoordelijke manier – alle Maria Nila producten zijn namelijk 100% veganistisch en zorgvuldig ontwikkeld en geproduceerd in de Maria Nila fabriek in Zweden. De gepassioneerde ontwikkelaars van dit high end merk streven naar één resultaat: om de allerbeste haarproducten te creëren zonder schade aan het haar of het milieu! Uw haar is uniek, en Maria Nila heeft de perfecte producten gemaakt die ervoor zorgen dat het ook uniek blijft – alleen maar beter verzorgd! Maria Nila biedt ook een uitgebreid assortiment stylingproducten aan. Er is een eco chic product voor elk gewenst kapsel en resultaat te vinden! Deze Creator waxes creëren altijd een langdurig resultaat door middel van effectieve natuurlijke ingrediënten.

Effectieve hold voor kort tot schouderlang haar

De Maria Nila Creator is een lijn die uit maar liefst zeven verschillende haarwaxes bestaat! Tussen deze waxes is er dus zeker eentje te vinden die bij uw individuele wensen past. Een glanzend kapsel of matte finish, een zachte en natuurlijke of juist een extreem sterke fixatie – met Maria Nila Creator creëert u het perfecte eindresultaat. Het haar droogt niet uit en is moeiteloos om te vormen, en daarboven zijn deze zachte, verzorgende waxes ook gemakkelijk om uit te wassen. De sterkte van deze waxes is doorgegeven op een schaal van 1 tot 6. De Maria Nila Creator Original is de mildste van deze waxes met een hold van 2/6, en de Maria Nila Creator Fix geeft het haar een maximale hold – 6/6! De waxes van Maria Nila Creator zijn geschikt voor kort tot schouderlang haar – als u uw langere haren wilt stylen, neem een kijkje naar de producten uit de Maria Nila Styling lijn. Bijvoorbeeld de Maria Nila Medium Sculpte Mousse en de Maria Nila Extreme Freezer zijn allebei zeer geschikt voor het creëren van een langdurige look bij lange haren!

Maria Nila Creator online bestellen

De producten uit de Maria Nila Creator lijn zijn geschikt voor het creëren van zowel lichte definitie als opvallende kapsels. Geniet van een look die de gehele dag goed blijft! Deze sterke, effectieve waxes zijn veilig en eenvoudig te bestellen bij JohnBeerens.com. Wilt u graag persoonlijk advies bij het maken van een keuze of wilt u meer weten over de producten van Maria Nila? Neem dan gerust contact op met onze beautyspecialisten die graag klaar voor u staan! Dit kan telefonisch op +31 (0)13 – 5 30 20 10 of per e-mail via beautycare@johnbeerens.com.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag