1 Item
per pagina
Aflopend sorteren
 1. Marbert Cleansing Enzyme Peeling Powder
  Van € 23,50 nu voor € 18,80
  • Reinigende Peeling
  • Verwijdert dode huidcellen
  • Frisse uitstraling na gebruik
  • Geschikt voor alle huidtypen
1 Item
per pagina
Aflopend sorteren

Marbert Scrub en Peeling

Met de scrubs en peelings van Marbert worden de dode huicellen gemakkelijk verwijderd en wordt de huid goed gereinigd. Met als resultaat een gezonde, stralende, egale huid.

 • Verwijderd dode huidcellen
 • Frisse uitstraling na gebruik
 • Geschikt voor alle huidtypen

De Scrub en Peeling van Marbert

De Marbert Cleansing Enzyme Peeling Powder reinigt de huid en poriën diep op een milde wijze en maakt de huid zacht. Deze peeling verwijdert dode huidcellen, activeert de celvernieuwing, geeft de huid weer een frisse uitstraling en laat een zijdezacht gevoel achter. Daarnaast stimuleert de Marbert Cleansing Intensive Exfoliating Scrub de microcirculatie van de huid. Zo wordt de natuurlijke regeneratie van de huid bevorderd. De scrub reinigt de huid van viezigheden zoals oude make-upresten en dode huidcellen. Hierdoor voelt de huid weer schoon en fris aan.

Het enzym Papaïne

In de scrub en peeling van Marbert bevindt zich het enzym Papaïne. Papaïne is een enzym dat wordt gewonnen uit de zaden van de papaja vrucht. Dit enzym lost dode huidcellen op zonder te irriteren, activeert de cel vernieuwing en maakt de huid zacht.

Marbert Scrub en Peeling online bestellen

Verwijder alle dode huidcellen met de scrub en peeling van Marbert! JohnBeerens.com vindt het erg belangrijk om het beste advies en de beste service te verlenen. Wij hebben een team van beautyspecialisten die u graag te woord staan om persoonlijk advies te geven of om antwoord te geven op al uw vragen over de Marbert producten! U kunt contact opnemen met onze beautycare afdeling op werkdagen van 9.00-20.30 uur via +31 (0)13 530 2010 of per e-mail via: [email protected].

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje