We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

L’Oréal Treatment

Geef uw haar de extra verzorging die het verdient met de L´Oréal Treatments. De treatments zijn speciaal ontworpen om een intensieve verzorging te geven aan het haar.

  • Voor mannen en vrouwen
  • Intensieve verzorging van huid en haar

De Treatments van L’Oréal

De treatment lijn bestaat uit twee treatments die speciaal zijn gericht op de hoofdhuid met roos en pluizig en weerbarstig haar. De L’Oréal Serie Expert Instant Clear Dose is een treatment voor haar dat last heeft van roos. Deze anti-roos cleanser bestrijd roos vanaf het eerste gebruik en gaat jeuk tegen. Daarnaast is het L’Oréal Serie Expert Liss Unlimited Serum de ideale bescherming voor het weerbarstige haar. Het zorgt ervoor dat het haar tot wel 4 dagen wordt verzorgd en een antipluis werking krijgt.

L’Oréal Treatment producten bestellen

Met de treatments van L’Oréal krijgt uw haar een voedzame behandeling. Bestel vandaag nog en heb de treatment morgen al in huis! Heeft u nog vragen over de producten van L’Oréal? Schroom dan niet om contact op te nemen met onze beautycare afdeling. Zij geven u graag een uitgebreid advies over de producten van L’Oréal. U kunt onze beautycare afdeling bereiken op werkdagen van 9.00-20.30 uur via +31 (0)13 530 2010 of per e-mail via: beautycare@johnbeerens.com.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag