KMS California

KMS California is een merk met zowel haarverzorging als stylingsproducten met een focus op stijl. KMS gebruikt stijl om mensen wereldwijd te verbinden en zo tot de beste ideeën te komen. Inspiratie haalt KMS overal vandaan, bijvoorbeeld van runways, in modewijken of gewoon op straat. Zoals KMS zelf zegt: ‘Een fantastische stijl kan de wereld wellicht niet redden – maar wel je dag maken.’

40 jaar innovatie

KMS lanceerde al in 1976 haar eerste producten en heeft hierdoor al meer dan 40 jaar ervaring met het maken van innovatieve producten. De biochemist Jamey Mazzotta richtte het merk samen op met zijn partners Kornfield en Smith in California.

Start. Style. Finish

De TRIfinity Technology van KMS maakt het stylen van het haar nog makkelijker. Dit simpele 3-stappenplan zorgt ervoor dat alle producten optimaal werken en dat iedereen een combinatie van producten kan kiezen om zijn of haar individuele stijl te creëren. Het werkt gemakkelijk:

  • Start: De basis van je kapsel leg je in vochtig of handdoekdroog haar
  • Style: Vervolgens kan je je stijl opbouwen en je creativiteit uiten met stylingproducten
  • Finish: Als laatste stap ga je je look perfectioneren door het te verstevigen of eventueel vochtbestendig te maken

Op alle verpakkingen van de KMS producten staat of het betreffende product een Start, Style of Finish product is.

KMS California bij JohnBeerens.com

KMS heeft haar professionele producten verdeeld over verschillende productlijnen, zo is er voor ieder haartype en ieder gewenst resultaat een geschikte lijn met producten. Zo is er bijvoorbeeld de KMS CurlUp lijn, speciaal voor krullen. De MoistRepair lijn is er speciaal voor droog en beschadigd haar. Bij JohnBeerens.com vind je het volledige assortiment van KMS California. Ben je benieuwd? Bestel de producten vandaag nog en ontvant je producten morgen nog in huis! Bij vragen of twijfels kan je altijd contact opnemen met onze beautyspecialisten. Zij zijn telefonisch bereikbaar op: +31 (0)13 – 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected].

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje