We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Kevin Murphy Borstels

Kevin Murphy heeft een speciale lijn voor haarborstels ontworpen. Haarborstels worden veel gebruikt voor het verzorgen van het haar. Het gebruik van een haarborstel zorgt er voor dat het haar gezond, schoon, glanzend en beter handelbaar wordt. Daarnaast is het haar na het gebruik van een haarborstel beter te stijlen.  

De Kevin Murphy Borstels

Kevin Murphy biedt verschillende soorten haarborstels. Al deze borstels zijn uniek op hun eigen manier. Zo is er de Kevin Murphy Smoothing Brush die aan de Spaanse Noord-Oostkust met de hand gemaakt wordt. De Kevin Murphy Styling Brush daarentegen is ontwikkeld om beschadigingen aan het haar te voorkomen. Er zijn maar liefst twee Kevin Murphy Rollbrushes. Deze borstels zorgen voor stevigheid en volume aan de aanzet, en geven op lengte en punt een mooi golvend resultaat voorzien van glans. De Kevin Murphy Texture Comb is een kam die het pluizen tegen gaat en zorgt dat de beweging en textuur in het haar bewaard blijft.  Daarentegen is de Kevin Murphy Cutting Comb speciaal ontworpen om zeer precies het haar in model te knippen. De Kevin Murphy Tailcombs is een stevige puntkam waarmee je eenvoudig scheidingen kunt maken of het haar kunt touperen.

Bestel online bij JohnBeerens.com

Gebruik morgen al de borstels van Kevin Murphy en bestel ze vandaag nog bij JohnBeerens.com. Een verzorgde coupe draagt immers bij aan een fantastische uitstraling. Indien u meer wilt weten over de producten van Kevin Murphy, schroom dan niet om contact op te nemen met ons Beauty Care Team via: +31 (0)13 – 5 30 20 10 of per e-mail via: beautycare@johnbeerens.com.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag