2 Items
per pagina
Aflopend sorteren
 1. Keune Design Line Texture Cream
  Van € 11,75 nu voor € 9,40
  • Soepele stylingcrème
  • Flexibele hold
  • Veel textuur en mooie glans
  • Gemakkelijk te restylen
2 Items
per pagina
Aflopend sorteren

Keune Styling

Wanneer de haren grondig zijn gereinigd en verzorgd, kunnen de haren naar wens worden gestyled. Een goede styling van het haar draagt bij aan een perfecte uitstraling. Daarom heeft Keune verschillende stylingproducten die u kan terug vinden in het assortiment van JohnBeerens.com. Een goede haarlak, volumespray, wax en haargel zijn namelijk essentieel voor een perfecte coupe. Omdat de producten van Keune van hoge kwaliteit zijn, hoef u er ook slechts een beetje van te gebruiken om het gewenste resultaat te verkrijgen. Kortom, binnen een handomdraai kan u genieten van een uitmuntende look.

De favoriete stylingproducten van onze beautyexperts

Onze beautyexperts zijn ware professionals op het gebied van beauty in de breedste zin. Zo zijn ze ook enorm enthousiast over de verschillende stylingproducten van Keune. Keune Design Line Root Volumizer is één van de favoriete stylingproducten van onze beautyexperts. Deze foam-spray geeft het haar extra versteviging en is geschikt voor het stylen van dun, fijn en slap haar. Voor een push-up effect kan de foam-spray worden aangebracht op de haaraanzet. Daarnaast maakt het de haren makkelijk doorkambaar en heeft het een niveau 7 hold. De foam-spray geeft een mooie glans aan het haar en heeft tevens een hitte geactiveerde formule.

Wilt u meer textuur geven aan uw haar? Dan is de Keune Design Line Molding Paste een handige modelleerpasta om het haar in model te brengen. Deze pasta biedt een flexibele styling en is in het bezit van een unieke formule die het haar de nodige textuur, volume en beweging geeft. Daarnaast geeft het een dubbele bescherming tegen omgevingsfactoren, zoals vrije radicalen, en zorgt het voor een prachtige glans.

Online uw favoriete stylingproduct bestellen

Bent u op zoek naar de perfecte look? Probeer dan eens de stylingproducten van Keune. Deze stylingproducten zorgen ervoor dat u uw haar naar wens in model kan brengen en kan genieten van de perfecte look. Wenst u graag meer informatie over de stylingproducten van Keune? Schroom dan niet om contact op te nemen met onze beautyexperts voor advies op maat. Zij zijn bereikbaar op: +31 (0)13 – 5 30 20 10 of via beautycare@johnbeerens.com

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag