2 Items
per pagina
Aflopend sorteren
 1. Keune Straight Cream
  Van € 14,40 nu voor € 11,52
  • Steil, flexibel en glanzend haar
  • Bescherming tegen hitte
  • Ontkruller
  • Geschikt voor alle haartypen
 2. Keune Defrizz Serum
  Van € 26,15 nu voor € 20,92
  • Verzorgend serum
  • Mooie glans
  • Maakt het haar niet vettig
  • Bescherming tegen hitte van de stylingtools
2 Items
per pagina
Aflopend sorteren

Keune Finishing

Om ervoor te zorgen dat uw haar de hele dag kan de perfecte look behoud, kan er gebruik worden gemaakt van een Keune finishing. Keune is één van de bekendste merken op het gebied van haarproducten en heeft ook verschillende afwerkende producten die terug te vinden zijn in het assortiment van JohnBeerens.com. De Keune Finishing producten geven het haar dat laatste zetje wat ze nodig hebben. Alle finishing producten van Keune geven het haar niet alleen die mooie finishing touch, maar geven de haren ook de verzorging die het verdient.

Finishing producten van Keune

Bij JohnBeerens.com kan u verschillende finishing producten van Keune vinden. Onze beautyexperts zijn zelf enorm enthousiast over het merk Keune en hebben daarom hun favoriete finishing producten op een rijtje gezet. Hieronder valt onder andere ook het Keune Defrizz Serum. Dit is een verzorgend serum dat pluis voorkomt. Het serum geeft het haar een mooie glans zonder dat het haar vetter of zwaarder wordt. Daarnaast beschermt het tegen hitte en schadelijke invloeden van buitenaf.

Ook de Keune Design Line Society Forte behoort tot één van de favorieten. Dit is een haarspray die bijzonder snel opdroogt. Hierdoor kan het haar eenvoudig en snel in model worden gebracht. De haarspray heeft een sterke hold waardoor het haar langdurig in model kan worden gehouden. Daarnaast kan het genieten van een mooie glans en is het haar beschermd tegen luchtvochtigheid.

Bestel online

Houdt uw haar de hele dag in model met de finishing producten van Keune. Een prachtige en verzorgde coupe draagt immers bij aan een uitmuntende uitstraling. Indien u twijfelt welke Keune finishing het best bij uw haren past, kunt u contact opnemen met onze beautycare. Zij zijn telefonisch bereikbaar op: +31 (0)13 – 5 30 20 10 of via beautycare@johnbeerens.com.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag