2 Items
per pagina
Aflopend sorteren
 1. Keune Design Line Blow Dry Spray
  Van € 14,25 nu voor € 11,40
  • Basis voor perfect gestyled haar
  • Beschermt tegen hitte van stylingtools
  • Hold factor 3
  • Verkort de droogtijd van het haar tijdens het föhnen
2 Items
per pagina
Aflopend sorteren

Keune

Keune is opgericht in 1922 in Amsterdam en was het eerste bedrijf wat een formule had ontwikkeld voor permanentvloeistoffen. Keune heeft ook als eerste de haarsprays op de markt gebracht. Tegenwoordig verkoopt Keune haar innovatieve producten wereldwijd. Niet alleen aan professionele kappers, maar ook aan consumenten thuis. Keune staat voor ‘The Art of Hair design’. De haarverzorgingsproducten zijn dan ook altijd van hoge kwaliteit en het merk straalt elegantie en creativiteit uit. JohnBeerens.com is het online verkooppunt in Nederland voor Keune producten.

Keune Haarproducten

Keune heeft een ruim assortiment haarproducten waarbij gedacht kan worden aan producten zoals stylingmousse, gel, wax, haarlotion en haarspray. Met deze haarproducten kan het haar in model gebracht worden. Ook kan met bijvoorbeeld de stylingmousse, het haar gekleurd worden voor een korte tijd.

Voor alle haartypes

Keune heeft verschillende lijnen van producten in het assortiment. Zo is er een lijn die pluizig haar voorkomt en krullen of kroezend haar soepel en glad maakt. Verder is er een lijn die ervoor zorgt dat zowel fijn als dik haar makkelijk doorkambaar wordt. Ook is er een lijn die het haar een extra glans geeft. Bij JohnBeerens.com is een ruim assortiment van Keune verkrijgbaar voor professionele kappers op professionals webshop, maar ook voor de consumenten thuis.

Keune Haarproducten kopen

JohnBeerens.com is het online verkooppunt van Keune in Nederland. Alle Keune haarproducten zijnin de webshop eenvoudig, snel en veilig te bestellen. Heeft u vragen over een product van Keune? Dan kunt u contact opnemen met één van onze beautyspecialisten via +31 (0)13 530 2010.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag