2 Items
per pagina
Aflopend sorteren
 1. Jean D’Arcel Gel-Crème solaire 15
  Van € 30,50 nu voor € 27,45
  • Niet vettig
  • Licht van textuur
  • Trekt meteen in de huid
  • Geschikt voor vettig huid, huid met allergieën en Mallorco -acne
 2. Jean D’Arcel Lait Après solaire
  Van € 27,30 nu voor € 24,57
  • Unieke ingrediënten
  • Maakt soepel, zacht en elastischer
  • Ontspannend en bevochtigend
  • Zacht en koelende lotion
2 Items
per pagina
Aflopend sorteren

Jean D´Arcel Solaire

Laat de zon maar schijnen, want Jean D´Arcel Solaire heeft de perfecte zonbeschermingproducten. Mocht u geen tijd hebben om in de zon te zitten, geen probleem! Jean D´Arcel Solaire heeft een hele fijne self tanning crème. De zonbescherming van Jean D´Arcel Solaire heeft de huid een goede bescherming met de juiste factor. Dankzij de natuurlijke ingrediënten zoals extract uit watermeloen, wordt de huid beschermt en hersteld.

Jean D´Arcel Solaire producten

In onze webshop zijn verschillende zonbeschermingproducten verkrijgbaar van Jean D´Arcel. Wilt u gaan voor een hogere factor die een anti-aging effect heeft, dan is de Crème  Solaire 30 daar geschikt voor. Voor een iets lagere factor met actieve filters is de Lait Solaire 20 een goede oplossing. De factoren 30 en 20 bevatten een watermeloen extract die de huid beschermt tegen te zon, huidbeschadigingen en veroudering. De crème met een lagere factor is de Gel-Crème Solaire 15. Deze niet al te vette zonnebrand is olievrij en geschikt voor mensen die last hebben van vettige huid, allergieën en Mallorca acne. Na het zonnen heeft de huid een speciale verzorging nodig die de huid kalmeert en tot rust laat komen. De Lait    Après Solaire is een koelende lotion met vitamine E en Cupuaçu-boter die optimale verzorging biedt na hevige zonuurtjes. Heeft u geen tijd of gelegenheid om in de zon te zitten? Dan is de Crème Autobronzante een oplossing! Die geeft de huid een mooie, bruine kleur zonder UV-stralen. 

Jean D´Arcel Solaire bestellen

Jean D´Arcel Solaire is speciaal ontwikkeld om het zonnen voor u makkelijker en veiliger te maken dankzij de natuurlijke basis waarmee de producten zijn gemaakt. Geniet van een stralende gebruinde huid tijdens de zonnige maanden en bestel Jean D´Arcel Solaire producten via onze webshop JohnBeerens.com. Heeft u vragen over deze producten of over Jean D´Arcel? Onze beautyspecialisten kunnen altijd de juiste tips en advies geven. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 9.00-20.30 via het nummer: +31 (0)13 530 2010 of per e-mail via: [email protected].

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje