1 Item
per pagina
Aflopend sorteren
 1. Indola Innova Kera Restore Shampoo
  Van € 15,95 nu voor € 14,36
  • Herstelt beschadigd haar
  • Micro Keratin Complex
  • Zorgt voor voller haar
  • Verzwaart niet
1 Item
per pagina
Aflopend sorteren

Indola Shampoo

JohnBeerens.com heeft een zeer ruim aanbod aan Indola haarverzorgingsproducten, u heeft keuze uit een brede collectie voor een goede prijs. Eén van de meest belangrijke producten om uw haar te verzorgen is toch wel de shampoo, want voor mooi en gezond haar moet de basis reiniging goed zijn. Voor mooi haar is de shampoo van Indola de juiste eerste stap. In combinatie met de conditioners wordt het haar prachtig en goed verzorgd. Naast de Indola shampoo heeft JohnBeerens ook de Indola conditioner in het assortiment. 

Indola Shampoo bij Johnbeerens.com

Er zijn verschillende shampoos van Indola voor verschillende haartypen. U kunt bij Indola terecht voor shampoo wanneer u mooi en gezond haar wil hebben of wanneer u kiest voor stijl, niet kroezend haar dat altijd mooi onder controle gehouden wordt. Wanneer u vaak in de zon bent, kan uw haar daar flink door beschadigd worden. Hier is de Sun Active lijn voor ontwikkeld. Ook wanneer u wat rijper haar heeft, kunt u terecht bij Indola. Wanneer u kiest voor een glamourlook, kies dan voor de Glamorous Oil Shampoo van Indola. Indola shampoo is verkrijgbaar in flacons van 300 ml. Door deze inhoudsmaten, kunt extra lang gebruik maken van de Indola shampoos. Of u nu gekleurd haar, krullend haar, droog, beschadigd, dik of dun haar heeft, er is altijd wel een shampoo van Indola die bij uw haar past! De verschillende soorten Indola Shampoos zijn allemaal verrijkt met een formule op basis van keratine. Iedere shampoo heeft een passende conditioner, masker of serum, waardoor het haar helemaal gefinisht wordt.

Indola Shampoo online bestellen

Er is dus voor iedereen wat te vinden tussen alle shampoos van Indola. Wanneer u kiest voor mooi en gezond haar, dan is shampoo van Indola perfect voor u!. Mocht u nog meer informatie willen over de shampoos van Indola of over een ander product op onze website, neem dan gerust contact op, dat kan via ons mailadres [email protected] of telefonisch via +31 (0)13 530 20 10. Onze beautyspecialisten geven u graag passend advies!

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje