1 Item
per pagina
Aflopend sorteren
 1. HH Simonsen ROD Curling Iron vs9
  € 85,-
  • Voor golvend haar
  • Titanium Teflon coating met tourmaline
  • Temperatuur van 120 tot 230 graden
  • Koud uiteinde voor extra grip en comfort
1 Item
per pagina
Aflopend sorteren

HH Simonsen

HH Simonsen werd in het Deense stadje Skærbæk opgericht door drie kappers met een missie om professionele top maar toch betaalbare styling tools te maken. Het begon met een krulstang en vandaag bestaat het assortiment uit tien staven, evenals hoogwaardige drogers, stylers en een haarproductlijn. We zijn er trots op een van de favoriete merken te zijn voor 's werelds beste kappers en stylisten. HH-Simonsen maakt professionele haarproducten, scharen en stylingtools voor de creatieve, compromisloze kapper en stylist. Het is van belang om te werken met de de juiste hulpmiddelen. 

Voor maximale zorg van het haar 

De producten zijn ontwikkeld in samenwerking met toonaangevende kappers die altijd de nieuwste technologie gebruiken. Comfort, functionaliteit, duurzaamheid en veiligheid zijn de belangrijkste aandachtspunten bij het ontwikkelen van de producten. HH Simonsen heeft hoogpresterende stylers, drogers en iconische krulspelden. De stylingtools zijn voorzien van de nieuwste technologie voor maximale zorg en bescherming en een langdurige resultaat. HH Simonsen heeft ook een reeks producten voor haarverzorging en styling voor mannen en vrouwen ontworpen. Het assortiment bevat een product dat voldoet aan uw stylingbehoeften. Alle producten zijn geschikt voor fijn haar. 

Koop HH Simonsen nu veilig online

Verzorg het haar met de professionele haarproducten van HH-Simonsen. Op de webshop kunt u het hele assortiment veilig online bestellen. Bestel het op werkdagen en u kunt de volgende dag al gebruik maken van de prachtige producten! Wilt u graag persoonlijk advies over de producten van HH-Simonsen Lijn? Neem dan contact op met onze Beautycare afdeling via +31 (0)13 530 2010.

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje