We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Glamoriser borstels

Om het haar te ontwarren, verzorgen een prachtige glans te geven, heeft Glamoriser verschillende elektronische borstels ontwikkeld. Deze borstels bevatten allemaal Black Diamond Oil. Hierdoor zal het haar niet langer pluizen of kroezen. Daarnaast zal het de haren ook verzorgen en voorzien van een prachtige glans.

De verschillende borstels van Glamoriser

Om aan iedere haarwens te voldoen, heeft Glamoriser verschillende borstels ontwikkeld. Zo is er altijd een borstel die past bij uw haartype en uw wensen:

  • Glamoriser Straigh & Style Speed Brush Borstel: Dit is een haarborstel met de resultaten van een stijltang. De temperatuur is instelbaar van 120 tot 210 graden. De borstel maakt de haren steil maar kan het haar ook voorzien van zachte en verleidelijke golven.
  • Glamoriser Detangle And Straight Volumizer Stijltang: Dit is een stijltang en een borstel ineen. Hierdoor kan het haar worden voorzien van meer volume en kan het zowel steil als krullend/slag worden gemaakt. De tool is tevens instelbaar van 130 tot 235 graden.
  • Glamoriser Detangle And Dry Borstel: Dit is een fijne borstel die het haar tegelijkertijd droogt en ontwart. Daarnaast elimineert het pluis en voegt het glans en volume toe aan het haar.

Geniet van een uitmuntende look!

Geniet morgen al van een uitmuntende look als u vandaag nog voor 22:00 uur uw favoriete Glamoriser borstel besteld. De professionele tools van Glamoriser zullen uw haarwens in vervulling laten gaan en ervoor zorgen dat u kan genieten van een uitmuntende look. Als u graag meer informatie heeft over de tools van Glamoriser, kan u contact opnemen met onze beautycare via [email protected] of telefonisch via: +31 (0)13 – 5 30 20 10.

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje