1 Item
per pagina
Aflopend sorteren
 1. Fuente Truffle Shampoo
  € 175,-
  • Altijd gratis verzending 
  • Bevat witte truffel
  • Bevat pure diamantstof
  • Brengt het haar terug in conditie
  • Geschikt voor alle haartypen
  • Vrij van parabenen.
1 Item
per pagina
Aflopend sorteren

Fuente Truffle

Fuente –Spaans voor ´bron´ – is een exclusieve haarverzorginglijn die alleen maar de puurste, meest effectieve organische ingrediënten gebruikt. Het motto van Fuente luidt: “Glamorous by Nature” en glamour hebben deze producten in overvloed. Strakke, chique verpakkingen, rijke texturen en verrukkelijke subtiele geuren – de shampoos van dit topmerk zijn pure luxe op een verantwoordelijke, natuurlijke manier! Daarom wordt Fuente ook gebruikt in de Londense salon van Richard Ward, de iconische haarstylist wiens klantenlijst uit zulke namen als Kate Middleton, Elizabeth Hurley, Dustin Hoffman en Lily Allen bestaat. Dit topmerk draait niet alleen maar om glamour en luxe, maar vooral om ware resultaten en om producten die zowel het haar als de natuur op een zachte, weldoende manier behandelen. En over glamour en luxe gesproken… ontmoet de Fuente Truffle!

De verbluffende werking van de meest exclusieve ingrediënten ter wereld

De meest bijzondere producten van Fuente – en misschien wel van de hele wereld – zijn ongetwijfeld de Fuente Truffle Shampoo en de Fuente Truffle Care. Deze producten, verrijkt met witte truffle, meteorietstof en diamantstof, zijn net zo luxueus als ze klinken. Geproduceerd met magnetische velden, deze “zelfdenkende” producten reageren individueel op de verschillende haarsoorten zodat alleen maar de juiste ingrediënten uit de shampoo en het care product worden gehaald. Zoals alle producten van Fuente, zijn deze royale haarverzorgingsproducten ontwikkeld op basis van plantaardige, werkzame substanties die gebruik maken van de regenererende kracht van natuur en verrijkt met zuiver bronwater uit de prachtige Laguna Fuente de Piedra in Andalusië. Maar de meest bijzondere ingrediënten zijn natuurlijk de zeer exclusieve echte truffel, puur diamantstof en meteorietstof die niet alleen maar heel luxueus klinken, maar ook verbluffend effectief samenwerken.

De wetenschap erachter

Het haar bestaat voor meer dan 90% uit proteïnen en vocht. Als er een tekort van één van deze bouwstoffen is, is het resultaat dof, pluizig, breekbaar of stug haar. Daarom is de Fuente Truffle zorgvuldig samengesteld zodat de proteïnen en vocht weer worden aangevuld, ongeacht het haartype. Het geheim hierachter is het productieproces speciaal door de Universiteit van Leuven ontwikkeld. Dit proces ontbreekt de actieve bestanddelen in de Fuente Truffle producten tot duizenden kleine deeltjes. Zo worden ze heel effectief aan de hoofdhuid en haarschacht gehecht voor een intensieve werking! Daarnaast worden de talloze werkende moleculecombinaties van de verschillende ingrediënten magnetisch samengesteld voor een optimale werking. Het resultaat na dit ingewikkeld productieproces is zeker de moeite waard – elk haartype haalt precies de juiste hoeveelheid bouwstoffen uit de Fuente Truffle producten. Zo wordt het haar perfect hersteld en gevoed maar absoluut niet verzwaard of vettig!

Fuente Truffle online bestellen

Deze unieke ”zelfdenkende” producten reageren individueel op iedere haarsoort en zijn het behoorlijke prijskaartje daarom zeker waard! U krijgt waar u voor betaalt – en bij Fuente Truffle, dat is meer dan welk ander haarverzorgingproduct dan ook. Wat een luxe! Deze sensationele producten zijn veilig en eenvoudig te bestellen bij JohnBeerens.com. Wilt u graag meer weten over Fuente of heeft u vragen over deze producten? Neem dan gerust contact op met onze beautyspecialisten die graag klaar voor u staan! Dit kan telefonisch op +31 (0)13 – 5 30 20 10 of per e-mail via beautycare@johnbeerens.com.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag