4 Items
per pagina
Aflopend sorteren
 1. Fanola No Orange Haarmasker 1000ml
  Van € 29,95 nu voor € 19,95
  • Voor donker gekleurd haar
  • Gaat roodtinten tegen
  • Blauwe pigmenten
  • Super gezond, glad en verzorgend 
 2. Fanola No Orange Shampoo 1000ml
  Van € 19,95 nu voor € 14,95
  • Voor donker gekleurd haar
  • Paarse pigmenten
  • Geen rode tinten
  • Hydraterend
  • Super glad en glanzend 
 3. Fanola No Orange Haarmasker 350ml
  Van € 19,95 nu voor € 13,95
  • Blauwe pigmenten
  • Rode tinten worden verwijderd
  • Weer prachtige donkere kleur
  • Stralend effect
 4. Fanola Shampoo 350ml
  Van € 14,95 nu voor € 8,25
  • Bevat paarse pigmenten
  • Voor donker gekleurd haar
  • Hydraterend
  • Maakt de haren glad, glanzend en gezond
4 Items
per pagina
Aflopend sorteren

Fanola

Fanola is een Italiaans merk dat professionele haarproducten aanbiedt. Ze vullen alle behoeften van haarstylisten door de goede kwaliteit van de producten. Het merk Fanola is opgericht door een groep ondernemers in 2004. Zij produceren en verkopen hun haarproducten aan haarspecialisten over de hele wereld. 2 van hun populairste producten die op de markt zijn gebracht, zijn Fanola No Yellow en Fanola No Orange. De resultaten van deze producten zijn bewezen en massaal gedeeld waardoor het merk in korte tijd enorm populair is geworden bij zowel kappers en consumenten!

Fanola No Orange

De producten van de Fanola No Orange lijn zijn gemaakt voor donker gekleurd haar. De No Orange lijn heeft een neutraliserende werking om de koper- of roodtinten te verwijderen. Donker geverfd haar kan na een tijdje vervagen en rode tinten vertonen. Deze zijn vaak niet gewenst en kunnen zorgen dat jouw kapsel een kunstmatige kleur krijgt en daarmee niet de juist look. Dit gebeurt doordat met het haar te verven, de kleuren in het haar als het ware gaat stapelen. Je hebt verschillende pigmenten in het haar. Van deze pigmenten is rood het hardnekkigst, daarom komt deze kleur ook snel naar boven als je het haar donker hebt geverfd. Alle producten van Fanola No Orange bevatten een uniek kleursysteem waardoor deze gloed verholpen kan worden. Alle producten van Fanola No Orange bevatten blauwe pigmenten. De blauwe pigmenten staan tegenover rood en daardoor worden de koper- of roodtinten verwijderd. De professionele behandeling geformuleerd met het blauwe pigment zorgt ervoor dat de warme donkere lokken veranderen in de mooie donkere haarkleur die jij wilt!

Heb jij jouw haar blond geverfd in plaats van donker en wil je afkomen van de gele of orange gloed, dan is Fanola No Yellow de oplossing voor jouw haar!

No Orange Producten

De No Orange producten bestaan uit een collectie van een shampoo en een haarmasker. De Fanola No Orange shampoo bestaat uit 2 verschillende formaten, de Fanola No Orange shampoo van 350ml en 1000ml. De Fanola No Orange Shampoo 1000 ml is een voordeelverpakking die extra handig is als je het product vaak gebruikt. De No Orange Shampoo is krachtig, maar niet per definitie slecht voor je haar. Het is belangrijk dat je er zelf achter komt wat de beste inwerktijd is van de shampoo voor jouw haar. Een goede toevoeging aan de Fanola No Orange Shampoo is het Fanola No Orange masker. Dit is een goede toevoeging omdat de No Orange Shampoo niet veel verzorgende bestandsdelen heeft. Het Fanola No Orange haarmasker bevat veel verzorgende bestandsdelen die niet alleen de koper- en roodtinten neutraliseren, maar ook zorgen voor glanzend en gezond haar. Naast het Fanola No Orange masker kan dit uiteraard ook worden voorkomen met een voedende conditioner of een haarmasker.

Fanola No Orange Kopen

Heb je genoeg van die lelijke tint die heel jouw haarkleur veranderd? Kies dan nu voor een van de producten van Fanola No Orange! Het Fanola No Orange Masker en de Fanola No Orange Shampoo ervaringen spreken voor zichzelf! Kijk ook bij de reviews wat jou voorgangers van het product vinden en raak zelf ook overtuigd! Weet je nog niet zeker welk No Orange product het beste bij jouw haar past of welke combinatie je het beste kan gebruiken voor jouw haar? Onze beautyspecialisten helpen je graag met het vinden van het beste Fanola No Orange product voor jouw haar! Telefonisch zijn zij bereikbaar op: +31 (0)13 – 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected].

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje