We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

CHI Professional

JohnBeerens.com heeft een ruim aanbod professionele haarverzorgingsproducten van CHI. CHI heeft verschillende haarverven en bleekproducten, aangepast aan verschillende haartypes en kleuren. Het is een merk dat bij kappers geliefd is en kwalitatieve kleuring en bleeking biedt. De CHI haarverf haalt het beste in het haar naar boven. Door het brede aanbod aan kleuren en soorten haarverf is er voor ieder persoon een geschikte haarverf te vinden. Ook de bleekproducten zijn in verschillende vormen beschikbaar. Gebruik voor een optimaal resultaat vooraf een CHI shampoo in combinatie met de bijpassende CHI conditioner. Hierna kan eventueel nog een haarmasker aangebracht worden voor optimale verzorging.

CHI Professional resultaat

Dankzij CHI Professional heeft het haar een prachtige intense kleurbehandeling. De haarkleur blijft langdurig zitten en de kleur ziet er helderder en levendiger uit. Het haar zal tevens worden voorzien van een prachtige glans. Van rood tot blauw, CHI heeft een kleur voor iedereen. Door het verschil in aanbod zijn er CHI haarverven die permanent zijn maar ook semi-permanent.  

100% originele producten

Farouk Systems USA waarschuwt voor namaak producten van het merk CHI die in omloop zijn over de gehele wereld. Johnbeerens.com is een officieel verkooppunt van Farouk Systems in Nederland. Johnbeerens.com kunnen daarom garanderen dat alle CHI producten afkomstig zijn van de officiële Farouk Systems distributeur en 100% origineel.

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje