We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Biosilk Masker

Het haar is erg kostbaar en dient daarom de juiste verzorging te krijgen. Naast de juiste shampoo en conditioner is het erg belangrijk om het haar eens in de week te verwennen met een heerlijk haarmasker. Door een haarmasker te gebruiken wordt de conditie van het haar op peil gehouden en beschadigd haar wordt verzorgd. Biosilk heeft de beste maskers geselecteerd die geschikt zijn voor ieder haartype.

Haarmasker voor gekleurd haar

Speciaal voor het gekleurd haar is er de Biosilk Color Therapy Intensive Masque. Dit haarmasker zorgt ervoor dat de kleur in het haar langer wordt behouden en dat dof, beschadigd haar weer levendig wordt. Als het haar beschadigt is door teveel kleuring in het haar, is het van belang om een haarmasker te gebruiken.Een Biosilk masker dient u 5 minuten in te laten trekken om het vervolgens grondig uit te spoelen. Na een behandeling met een Biosilk masker voelt het haar weer zacht aan, ziet het haar er weer glanzend uit en heeft het haar meer volume. Combineer een Biosilk masker met de shampoos en conditioners van Biosilk voor een optimaal resultaat.

Veilig online bestellen

Bij JohnBeerens.com kunt u veilig online het juiste product bestellen. Vind u het fijn om persoonlijk advies te krijgen over de Bioslik maskers of heeft u vragen? Onze beautyspecialisten staan graag voor u klaar! U kunt onze beautycare afdeling bereiken via +31 (0)13 530 2010 of door een e-mail te sturen naar [email protected].

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje