We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Beli-Luu

De Beli-Luu is een hulpmiddel voor een mooie french manicure te creëren op de nagels. Dit handige hulpmiddel is ontworpen door Maja Vatralj en haar dochter Jovana uit Duitsland. Beide zijn ze erg fan van de french manicure, maar wisten dat het altijd beter kon. Ze besloten om een ontwerp te maken die het voor links en rechtshandigen makkelijker maakt om de nagels aan beide handen perfect te kunnen lakken.

Mooie, precieze french manicure

Om mooie, verzorgde nagels te hebben is nagellak een ideale uitkomst! Soms kan het wat tijd kosten om de nagels perfect te lakken of om een mooie, subtiele french manicure te lakken. De Beli-Luu is het bewijs dat een french manicure in een hand omdraai kan worden gelakt. Het is niet tijdrovend en ideaal voor de links- en rechtshandigen.

Bei-Luu veilig online bestellen

Bij JohnBeerens.com kunt u veilig online bestellen. Heeft u vragen of behoefte aan persoonlijk advies over de Beli-Luu? Onze beautyspecialisten staan graag voor u klaar! U kunt onze beautycare afdeling bereiken via +31 (0)13 530 2010 of door een e-mail te sturen naar [email protected].

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje