We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Avoyd

Na het scheren kan de huid wat rood zien of licht geïrriteerd raken. Dit kan komen door ingegroeide haarzakjes of door korte haartjes die zich terug trekken in de huid. Avoyd is speciaal gericht op de geïrriteerde huid na het scheren. Ingegroeide haren kunnen voor irritaties of ontstekingen zorgen. Om deze irritaties te verminderen heeft Avoyd een speciale lijn opgezet gericht op de huid na het scheren.

Irritaties verminderen

Om irritaties te verminderen en het branderige gevoel weg te nemen is de Avoyd Original een echte aanrader. Dit serum is geschikt om na de scheerbeurt te gebruiken op het geschoren lichaamsdeel. De Avoyd original hydrateert en verzorgd de geïrriteerde huid, daarnaast is het geschikt voor het hele lichaam en voor zowel de man als de vrouw kan het fijne product gebruiken. Avoyd original verwijderd de dode huidcellen zodat de huid optimaal verzorgd wordt en geen last meer heeft van irritaties of ontstekingen.

Avoyd Bikini Bliss

Speciaal voor de gevoelige huid bij de oksels, benen en bikini lijn heeft Avoyd de bikini bliis uitgebracht. Deze gebieden op het lichaam vertonen heel snel na het scheren rode bultjes of irritatie plekjes. De Bikini Bliss hydrateert en heelt de huid waar het geïrriteerd is en is speciaal voor de gevoelige huid.

Beautycare afdeling

Vind u het fijn om persoonlijk, passend advies te krijgen over welk product het beste bij u past? Onze beautyspecialisten staan graag voor u klaar! U kunt contact opnemen met onze beautycare afdeling via +31 (0)13 530 2010 of stuur een e-mail naar [email protected].

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje