We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Affinage Gel

Gel is waarschijnlijk een van de meest gebruikte en meest bekende stylingsproducten. Maar wist je ook dat er behalve gewone gel ook gel is in sprayvorm? Ideaal voor een laatste fixatie of touch-up! In het assortiment van Affinage vind je daarom beide varianten:

  • Affinage Mode Tough Stuff Strong Hair Gel: Zoals de naam al zegt is dit een gel met een sterke hold die moeiteloos de hele dag houdt. De sneldrogende formule is met name geschikt voor kort haar en heeft het haar tevens een mooie glans.
  • Affinage Mode Enforcer Gelspray: Deze handige gelspray is het best te beschrijven als een haarspray en gel in één. Doordat deze gel in sprayvorm is uitgebracht is deze geschikt voor alle haarlengtes en krijg je behalve een sterke hold ook meer volume en textuur in je haar.

Hoe gebruik je haargel?

Heb je een gelspray besteld? Deze kun je het beste gebruiken op droog haar. Gebruik de spray voordat je het haar in model brengt om meer textuur en volume te creëren, of juist nadat je het haar in model gebracht om je kapsel te fixeren. Heb je voor de Strong Hair Gel gekozen? Pak de gel er dan bij wanneer je haar handdoekdroog is. Verdeel een kleine hoeveelheid gel tussen je handen en style je haar zoals gewenst.

Advies over de Affinage Gel

Twijfel je of je voor de Affinage gel in vaste vorm of sprayvorm moet gaan? Neem dan gerust contact op met ons Beautycare Team, wij geven je graag persoonlijk advies. Bel ons op +31 (0)13 530 2010 of mail naar [email protected].

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje