We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Wax voor dik haar

Om dik haar te kunnen temmen, is er een wax nodig die speciaal daarvoor geschikt is. Bij JohnBeerens.com hebben wij 3 varianten wax voor dik haar. Het product zorgt voor een kapsel dat goed in model blijft zitten zonder het haar uit te drogen.

Wax voor dik haar voor mannen

Een kapsel creëren die een natuurlijke glans heeft  is mogelijk dankzij de De Fuente For Men Basto Wax. De wax bevat paraffine, natuurlijke vetten en plantenextracten wat zorgt voor een mooi verzorgd kapsel. Rebel Hair Stuff The Original is een kneedbare stylingproduct waarmee je de meest stylische en funky kapsels kunt creëren. Het is mogelijk om het kapsel gedurende de dag te restylen. De wax maakt het haar niet vet en verzorgt het haar dankzij de natuurlijke ginseng extract. Op zoek naar een matte finish met een flexibele hold? Daar kan de Affinage/Parucci Funky Styler bij helpen! De wax is perfect om nonchalante kapsels mee te creeren. Het product is zeer geschikt van kort tot half lang haar.

Wax voor dik haar bestellen

Wilt u de hele dag genieten van een goed gestylde en verzorgde kapsel? Bestel de Wax voor dik haar in onze webshop JohnBeerens.com. Heeft u nog vragen over de wax of over de merken?  Vraag het gerust. Onze beautylijn is iedere werkdag bereikbaar van 9.00-20.30 via het nummer: +31 (0)13 530 2010 of via het e-mailadres: [email protected].

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje