We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Open scheermes

Het is al een eeuwen oude traditie; scheren met een open scheermes. Het kan zelfs zolang meegaan dat het van vader op zoon geschonken wordt. Dat heeft te maken met de kwaliteit en de scherpte  van de bladen. Een open scheermes staat ook wel bekend om zijn handgemaakte handvat, waar je het mesje keurig in terug kan klappen. 

Traditioneel scheren

Wij van johnbeerens.com bieden open scheermessen aan van top kwaliteit. De Men rock scheermessen zijn uniek en de handvaten zijn handgemaakt. Niet alleen voor de gevorderden bieden wij een assortiment aan, maar ook voor de beginners onder ons.  Men Rock starters set is ideaal om het traditionele scheren te ervaren. En natuurlijk leuk om cadeau te geven en te krijgen!

Veilig en online bestellen

Bij Johnbeerens.com kunt u veilig online uw producten bestellen. Onze service vinden wij daarom ook zeer belangrijk! Naast het veilig online bestellen hebben wij ook een team van beautyspecialisten die u alles kunnen vertellen over de open scheermessen! U kunt altijd bellen naar +31 (0) 530 20 10. Op werkdagen zijn wij bereikbaar tussen 8.30-20.30 uur.

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje