We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Nagelpen

Er zijn verschillende soorten nagelpennen die ieder een eigen werking hebben. Vaak zijn het pennen voor een french manicure, om de nagelriemen te behandelen of een pen waarmee je correcties kunt doen. Johnbeerens.com heeft er een aantal op een rijtje gezet:

PUPA Nail French Manicure Pencil

Deze pen is special bedoeld om gemakkelijk het witte lijntje te tekenen onder de nagel en hiermee dus een French Manicure te ontwikkelen. Deze pen zorgt voor een natuurlijke witte kleur waardoor er een natuurlijke French Manicure ontstaat.

Nagelriem pen

Ook heeft JohnBeerens.com een aantal pennen die de nagelriemen behandelen. Zo heeft PUPA een Nail Cuticle Scrub in penvorm, zodat de scrub direct op de nagelriem aangebracht kan worden. Hiermee worden overtollige velletjes direct verwijderd. Herôme heeft een Cuticle Softener pen zodat het gemakkelijker wordt om de nagelriemen terug te duwen met een bokkenpootje. Zorg er altijd voor dat wanneer je de nagelriemen gaat behandelen, dat de nagelriemen vettig zijn en niet droog. Hierdoor beschadigt de huid en krijg je sneller wondjes. Zorg er dus voor dat de nagelriemen lekker soepel zijn en dus ook gemakkelijk terug te duwen zijn.

Correctiepen

Heb je een foutje gemaakt met het aanbrengen van nagellak? Zitten er wat vegen op de huid rondom de nagel? Dan is een watje met nagellakremover vaak niet de oplossing, omdat de kans groot is dat je daarmee de gehele nagellak verwijderd. Hierom is een Corrector Pen ideaal! Dit zijn handige pennen waarmee je kleine foutjes snel en eenvoudig kunt weghalen. Zo krijg je mooie, verzorgde nagels! Herôme en PUPA hebben beide een Nail Polish Corrector Pen.

Heeft u nog vragen over de nagelpennen die verkrijgbaar zijn op JohnBeerens.com? Neem dan gerust contact op met ons BeautyCare team. Wij helpen u graag verder.

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje