1 Item
per pagina
Aflopend sorteren
 1. Nail Lasting Color 100 Transparent
  € 5,27
  • Keus uit vele kleuren
  • Makkelijk in gebruik
  • Droogt snel
  • Langdurig resultaat
1 Item
per pagina
Aflopend sorteren

Gele nagellak

De zon breekt door, de hemdjes, jurkjes en teenslippers mogen uit de kast. Dan kan een mooie gele nagellak niet ontbreken!

JohnBeerens.com biedt een aantal kleuren geel aan die de verzorging van handen en voeten helemaal afmaken. Gele nagellak is vooral mooi te combineren met witte of blauwe kleding, omdat geel natuurlijk een uitgesproken kleur is.

Pastel:

Wanneer je geel toch een te uitgesproken kleur vindt, zou je de pastelvariant kunnen proberen van The New Black. In het setje van The New Black Cream Puff zit een mooie pastel gele kleur die wat minder fel is.

Fel geel:

Pupa heeft een heel mooi gele kleur die een mooie glans geeft en langdurig op de nagel blijft zitten. Orly heeft een gele nagellak die veel glitter bevat, voor een mooie glamorous look, hierdoor is de kleur geel wat minder, maar vallen de nagels enorm op door de mooie glitters!

Tip:

Wanneer je een donkere huid hebt, matcht de kleur geel het beste! Ook als je fan bent van nailart is geel een onmisbare kleur. Indien je nog vragen hebt over gele nagellak, neem dan gerust contact op met ons BeautyCare Team! Wij helpen u graag verder.

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje