J Beverly Hills Addbody Volumizing Conditioner

Uitverkocht en nooit meer leverbaar.
Bekijk alternatieven.

Belangrijkste kenmerken

  • Geeft volume aan het haar
  • Parabeen vrij
  • Lichtgewicht conditioner
  • Bevat rozemarijn, wortelzaden en amandelextracten

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 6909110014256
Merken J Beverly Hills
Vrij van Parabenen en Sulfaten

Reviews

Veelgestelde vragen

Stel je vraag over dit product

Omschrijving

J Beverly Hills Addbody Conditioner geeft volume aan fijn, slap en futloos haar. Ook de veerkracht en vitaliteit van het haar worden verbeterd. Het haar krijgt een lift waardoor het meer volume heeft. J Beverly Hills Conditioner beschermt het haar tegen beschadiging van de haarschacht door een föhn, een stijltang en een krultang.  J Beverly Hills Addbody Conditioner bevat rozemarijn, wortelzaden en amandelextracten.

  • Geeft volume aan het haar
  • Parabeen vrij
  • Lichtgewicht conditioner
  • Bevat rozemarijn, wortelzaden en amandelextracten

     

Gebruik:

Verspreid J Beverly Hills Addbody Conditioner door het haar heen, concentreer u vooral op de punten. Laat het 2 tot 3 minuten inwerken en spoel het hierna zorgvuldig uit.

Resultaat:

Na het gebruik van J Beverly Hills Addbody Conditioner heeft het haar zichtbaar meer volume. Het fijne, slapeloze en futloze haar krijgt een totale volumeboost. Het ziet er vol en veerkrachtig uit.

Tip:

Gebruik J Beverly Hills Addbody Shampoo samen met J Beverly Hills Addbody Conditioner om het beste resultaat te bereiken.

 Parabenen vrij: 

Parabenen worden in veel shampoos en conditioners gebruikt. Parabenen kunnen allergische reacties op de hoofdhuid veroorzaken.  J Beverly Hills gebruikt groene thee extracten om parabenen te vervangen.

Geen schadelijke sulfaten:

Sulfaten zorgen ervoor dat een shampoo schuimt, deze sulfaten zorgen er ook voor dat de natuurlijke olie van het haar verdwijnt. Daarnaast veroorzaken sulfaten kleurvervaging en kan de hoofdhuid geïrriteerd reageren op sulfaten.  J Beverly Hills gebruikt kokosnoot extracten om sulfaten te vervangen en toch een schuimlaag te creëren.

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje