ISO Sunshine Girl Stijltang Zwart

Van € 89,95 nu voor € 59,95

Belangrijkste kenmerken

  • Keramische platen
  • Ionen vermijden statisch of pluizig haar
  • Warmt op in 8 seconden
  • Voor ieder type haar
  • Flexibele platen stijlen het haar gelijkmatig
  • Dubbele voltage 110 – 240V
  • 1,25 inch keramische platen
  • Instelbare tot 230 graden
  • Twee jaar fabrieksgarantie

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 646791172245
Merken ISO Beauty
Soort plaat Keramisch
Temperatuur tot 230 graden
Instelbare temperatuur Ja
Schakelt automatisch uit Nee
Digitaal Nee
Snoerlengte 2.5 meter
Productkleur Zwart
Dual Voltage Ja
Opwarmtijd 8 seconden
Beweegbare platen Ja

Reviews

Veelgestelde vragen

Ik was bij m’n kapper raadde me deze tang aan maar de kleine ,in de kapsalon gebruiken ze de grote,welke moet ik dan hebben mvrgr
Stel je vraag over dit product

Omschrijving

De ISO Sunshine Girl Stijltang is de directe opvolger van de ISO Ultra Black Stijltang. De Sunshine Girl Stijltang kan door de flexibele keramische platen naast het stijlen ook gebruikt worden om grove krullen te creëren. Deze stijltang heeft 1,25 inch flexibele keramische platen en door de infrarood technologie is de stijltang binnen 8 seconden klaar voor gebruik. Door de negatieve ionen die deze stijltang creëert, zal het haar zacht aanvoelen en krijgt het een gezonde glans. Bovendien is deze technologie gezonder voor het haar en blijft het haar ook langer in model. Deze ISO Sunshine Girl Stijltang bevat een dubbele voltage waardoor gebruik in het buitenland mogelijk is. De minimale temperatuur is 60 graden en kan maximaal worden ingesteld op 230 graden. Hierdoor is de stijltang geschikt voor alle haartypen. 

Gebruik ISO Sunshine Girl Stijltang:

Breng voor het stijlen van het haar altijd een silk of ander beschermend product aan op het haar. Hierdoor wordt het haar beschermd tegen de hitte. Sluit de stijltang aan op het stopcontact en stel de gewenste temperatuur in. Wacht een paar seconden tot de tang volledig heet is. Ga hierna pluk voor pluk met de ISO Ultra Black Stijltang over het haar. Herhaal dit totdat het haar volledig steil is. Indien klaar, zorg dat u het product uitzet, deze stijlstang beschikt namelijk niet over een automatische uitschakeling. 

Resultaat ISO Sunshine Girl Stijltang:

Het haar zal prachtig steil worden. Dit zal langdurig in model blijven zitten dankzij de keramische platen. Het haar zal niet uitdrogen, beschadigen en de vochtbalans zal worden behouden. Er kan genoten worden van een natuurlijke glans.

Garantie ISO Sunshine Girl Stijltang:

Op alle ISO Beauty stijltangen geldt een garantie van 2 jaar

Tip ISO Sunshine Girl Stijltang:

Berg uw stijltang van ISO op in het Hot Iron Holster. Het Hot Iron Holster is een hittebestendige, siliconen holster waar ISO Sunshine Girl Stijltang veilig in opgeborgen kan worden.

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje