We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Elektrische gezichtsreiniger

Het gezicht reinigen is niet genoeg door te reinigen met water of een remover. Het gezicht lijkt schoon, maar er blijven altijd nog resten achter. De Evi gezichtsreiniger reinigt tot wel 10 keer beter dan een normale remover. De elektrische gezichtsreiniger is ideaal voor thuis gebruik waardoor u een professioneel resultaat ervaart.

Diepe reiniging

De Evi gezichtsreiniger reinigt de huid diep en grondig. Het verwijderd dode huidcellen van de opperhuid en reinigt de poriën op een milde manier zonder de huid te beschadigen. De Evi elektrische gezichtsreiniger is geschikt voor ieder huidtype, waardoor het makkelijk te gebruiken is. Daarnaast is de Evi waterbestendig en makkelijk te gebruiken onder de douche. Na 5 uur het apparaat te hebben opgeladen kunt u daarmee 60x genieten van een heerlijke reiniging.

Service met een glimlach

Onze service is een glimlach waard! Wij vinden het erg belangrijk om u het beste advies te geven over de Evi elektrische gezichtsreiniger. Mocht u vragen hebben of behoefte aan persoonlijk advies, kunt u altijd contact opnemen met onze beautyspecialisten. U kunt mailen naar [email protected] of telefonisch contact opnemen via +31 (0)13 530 2010.

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje